14 Temmuz 2012 Cumartesi

Hemoroid bitkisel tedavi


Hemoroid bitkisel tedavi
Halk arasında basur ve mayasıl olarak bildiğimiz Hemoroid hastalığı muayene olmaya utanıldığı için ve özelliklede tıptaki müdahaleler ile kesin sonuca ulaşılmadığı için bitkiler ve doğal yöntemlerle tedavi edilmeye çalışılan hastalıkların başında gelen hemoroid bitkisel tedavi ile büyük oranda iyileşme göstermektedir.

HEMOROİD BİTKİSEL TEDAVİ YÖNTEMLERİ :
Hemoroid bitkisel tedavi yöntemi olarak pekçok metod bulunur bunlar
Ilık su oturma banyosu;leğene konan banyo suyu sıcaklığında suya 5-10 dakika oturulduğunda makat kaslarının rahatlamasına bağlı olarak şikayetler azalır.Suyun içine karanfil çayı konması rahatlamayı artırır.
Termofor veya sıcak tuğlaya oturma:
Sıcak sıyla aynı etkiye sahiptir istenilen ortamda uygulama rahatlığı vardır.
Sülük yapıştırma (tıbbi sülük uygulama):
Özellikle şişmiş basurda etkilidir.İçi pıhtı dolarak şişmiş hemoroidin üzerine yapıştırılan sülük içindeki pıhtıyı emerek basıncı düşürür bunun sonucu ağrıda ve şişlikte azalma olur.Fakat normal hemoroidde etkisi olmaz.
Hemoroid bitkisel tedavi yönteminde uygulanan ve en etkili sonuç veren tedavi ise Üç adım yöntemidir.
Üç adım yöntemi, bilimsel dayanağı olan hemoroid bitkisel tedavi yöntemi ve bu yöntemi uygulanıldığında üç gün gibi kısa bir sürede hemoroid hastalığına şifa olabiliyor.




2 yorum:

  1. Hemoroid bitkisel tedavi için verdiğiniz bilgiler çok değerli paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederiz.Doğal yollarla hemoroid hastalarının hemoroid bitkisel tedavi yolları ile kurtulması için bitkisel öneriler vermeye çalışıyoruz

      Sil